Vitsvansjakt

Med hard blåst ( opp mot 20 m/s) og ti grader ble det jakt etter vitsvans. Historisk hendelse da det er förste gang på jaktområdet.

Fire taxer og en tysk og dertil over 20 mann. Blir mye liv i skogen da og i radion. Når du endelig hörer losen i vinden er det ikke så kul å höre prat om elger som kommer på andre pass. I tillegg så synes jeg det er spesielt at man skal si fra til postene at de skal väre klar. Er vel derfor man sitter på post? Vel uansett hörte vel ikke hjorten så mye i vinden, og mye kongler som falt idag.

Det var flere som så dyr idag. To sikre vitsvans obs og noen usikre som jeg tipper var rådyr. Svansen er nemlig umulig å ikke se om vitsvansen kommer hoppende. Nye forsök i morgen, halve gjengen skal ut til en öy på dröye 150 hektar hvor det er dyr observert. Jeg og resten holder oss på fastlandet, nytt område hvor hind med to kalver er observert.

En kommentar til «Vitsvansjakt»

Det er stengt for kommentarer.