Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Rådyr eller vitsvans – JaktAsle Bloggen

Rådyr eller vitsvans

-5 grader, klart og nesten vindstille.

Albin sine bein var så bra igår at jeg bestemte meg for en liten tur idag også. Kloklippen kanskje hjalp, uansett bestilt time for skikkelig nedklipping og brenning hos veterinär! Nok om det.

Planen var listig og fungerte nesten. Gladas var stedet, hvor det er observert både hare og rådyr. Ble fot rett ut fra bilen. Håpet dyret skulle väre på sörsiden av veien, men nei. Albin over vei og uttak på andre siden av en åker. Ikke hareuttak idag, men tydelig nok overgang fra footloose til los.

Jeg står forsåvidt greit nok, men vurderer en flytting til uttaket. Avventer utviklingen da jeg håper det svinger raskt. Tar imidlertid ganske så langt avgårde (700 m) og da flyttings til uttak. Runder etterhvert litt tilbake men vil tydeligvis ikke den veien. Blir avgårde og over en asfaltvei, på et litt uventet sted. Fortsetter avgårde og da blir det en liten forflytning i bil, men som vanlig ble det gjort noe seint – vanskelig å bestemme seg.

Nå på Abborviksvägen og losen 400 meter unna, men det svinger tilbake litt. Tror ikke det var meg som har stökket dyret, pga perfekt vind og Albin bruker ligge 100-200 meter etter. Snart blir det imidlertid stopp….. ikke noe jobb på tapet heller… hmm retur i egne spor. Ser at det er mye gröfter og planteskog der det stoppet etter 40 minutter los (snitt 6,5).

Plukker opp Albin når han kommer på baksporet og da har han fått 8 km i beina og vi gir oss.

Dagens Garmin og los i gult. Tror mest på rådyr…

Kloklipp tirsdag, og det blir jo hvile 14 dager nå også. Hvis ikke BT föler jaktlysten blir for stor!!!