Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Vitsvans – JaktAsle Bloggen

Vitsvans

5 grader, overskyet og vekslende vind.

Fellesjakt på vitsvans og rådyr idag, dvs alt fra vitsvanskalv og ned lovlig. Kom etterhvert igang og ut til kjent sted. Fikk et pass jeg ikke hadde helt troa på, men slik er det jo. Lenge stille og ganske kjedelig på pass uten å vite hva som skjer i såten.

Da blir det uttak ikke langt unna…. BT melder snart at vitsvans av ukjent sort har passert og kommer min vei. Og der kommer den over veien og liten ellinje. Hmmm ikke så stor og kort i snuten. Men fikk ikke mulighet til å få sikte på og langt mindre skutt. Fin lang svans hadde den ihvertfall.

Blir egentlig ikke så mye mer utav dagen. Taxen vil ikke fölge sporene, og selv om det er noe fler observasjoner er det kun raske hopp over veier. Bör nok kanskje finne noen pass litt inne i skogen!!

Hos Jaktboss har det värt storfint besök på revåta…