Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Ball-watching – JaktAsle Bloggen

Ball-watching

Flott jaktväder idag med 3-4 plussgrader og lite vind. Tur til ”sikkert” rådyrområde da jeg var lysten på los og vinden var bra for stedet.

Starter bra med ivrig Conan som snart söker veldig ut. Sikkert noe godlukt for han er på over 400 meter för han snur! Ingen los dessverre og litt pussig da det er midt i plomma. Er på retur da han midt i alt begynner å lose. Veldig forsiktig og litt spe lyd först. Tanker om både katt og mårdhund i hode.

Blir bedre og jeg hörer det stunter bak meg, men hjernen velger å se mot losen. Klart det er dyr bak og når jeg snur meg er det to rådyr på 20 meter!!!

Er det losdyra, skyt da … men sjansen er forbi. Og Conan kommer snart i full los nesten i spora, tror det var minst et rådyr til. Skjönner ikke helt hvorfor jeg snudde meg så sent, men klassisk ball-watching feil. Losen gikk over sporene våre to ganger för de kom forbi.

Her i glenna forran to trär som står tett kom rådyra.

Vel losen er herlig å höre på, men dessverre så altfor kort. 12 minutter går det forsåvidt rett ut etter obs, og mulig stort dike hvor han gav seg. Men tidene må opp snart.

Ble ikke mer enn jerpeloser etter det. Et par tre söketurer til hadde Conan.

Likevel burde jeg klart å skutt for han idag. Ville värt kort los, men etter godt sök ut.