Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Endelig… – JaktAsle Bloggen

Endelig…

Egentlig var det time hos tannlege og rotfylling som sto på menyen, men siden tannlegen hade dobbelbooket og tiden ble flyttet til imorgen ble det tur med Conan.

-1 grad, svak sörlig vind overskyet.

Idag ut i deler av marken uten forstyrrende elementer som mennesker, hus og hunder. I tillegg en bit fra veien, så helt perfekt med andre ord. Det startet litt dålig siden det ikke var harespor der jeg trodde. Men ikke langt unna begynte Conan å nöste. Nesten en time tar det (uten at jeg ser han) för han begynner å lose.

Og da har jeg allerede skutt haren!!! Midt i alt kommer den nemlig hoppende der jeg står og venter. Tenker meg om, men synes det er ok. Litt spennende venting för Conan endelig begynner å lose og kommer i sporene, finner haren ca 5 minutter etter at han startet og får mye skryt.

Litt bytesmedveten, men går helt greit. Får alt av innmat unntatt magesekk og tarmer. Glade går turen tilbake til bilen, hvor haren legges inn. Garminbilde med forarbeid i gult, los ringa i röd og jeg på stor blå og haredot på lille blå.

Deretter tar vi en tur på andre siden av veien. Veldig lite med spor, en rev han fölger sporen på litt men nei.. På vei mot bilen når han begynner å lete skikkelig…. Japp hare og han leter bra i 20 minutter för han er tilbake. Fölger med han og vi surrer rundt litt. Finner ut at haren må ha gått andre veien og snart er losen igang. Haren hadde hoppet andre veien og nå full los kl 13.

Ringer litt og håpet stiger, men så rett ut mot holmer. Usikker på isen, men den holder. Likevel glad når han taper haren etter 30 minutter og söker baksporene. Vi avslutter dagen, siden jeg ikke vil ut å teste isene.

Los i gult, jeg i blått som vanlig.

Endelig ble det altså dot. Og siden jeg hadde skutt haren fikk jeg filmet nesten hele losen!!! Ble et öyeblikk usikker på om det var samme haren men… Og hadde også kunne skutt to orrhaner i toppen av en furu!

The movie…

 

 

 

En kommentar til «Endelig…»

Det er stengt for kommentarer.