Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 100 minutter – JaktAsle Bloggen

100 minutter

Ny dag nye muligheter. Litt på minus, klart og varierende vind. Litt skare på snöen, men tenkte ta en liten tur likevel.

Problemet er jo at det aldri funker å ta en liten tur. Conan i storform og harespor på viltåker. Fölger dem 250 meter ut, surrer rundt med dem godt over en time för jeg drar han litt av. Han har også hatt en runde på isen for å teste farten!!

Midt i alt stikker han iveg og straks derpå er det los. Hakkete og småtap. Mot en vei, som det ikke går over (tror jeg da) og der oppe får han tap. Kommer på bakspora, dvs ikke helt men jeg avanserer litt. Totalt fra uttak til tap 22 minutter. Jeg vil ha han opp på tapet.

Conan har andre planer og fortsetter bak der förste uttak var og snart nytt uttak!! Eller har haren tatt den veien? Kan den umulig ha gjort for jeg sto midt på der Conan kom tilbake.

Vel uansett blir det en fin runde. Etter ti-tolv minutter los ser jeg haren, men dessverre kommer jeg ikke til skudd. Conan ligger 2-3 minutter etter og får tap der jeg så haren – typisk. Han surrer rundt og midt i alt er det los igjen, og slik holder Conan på lenge. Korte losstrekker, tap som han löser og ny kort los.

Har stor tro på at det er på vei tilbake, men dessverre vender det igjen. Conan jobber på og når han endelig gir seg viser klokken 100 minutter. Los i gult og jeg på blå krussedul merket 2. Förste los på krussedul 1:) Förste los markert ut i rödt. Resten er nesten bare jobbing på fot og löpeturen på isen.

Forventer å möte en trött og mulig sårbeint hund. Men han er full i fart og klar for nye eventyr. Formen er altså på topp, jaktlysten heller ikke noe å klage på. Närme var det – igjen. Losen var ikke den beste, med mye tap og da er Conan ganske stille.

En litt löser hund idag så hadde det värt los i over 2 timer!!!!