Elgjakta 2009 ferdig

Idag ble elgjakta for år 2009 avsluttet på terrenget, uten at jeg var tilstede. En gammel mann skjöt etter rapportene en relativt liten ku. Etter bilde ser det også slik ut. Blir vel veid på samme vekta som kalven og hjort, så jeg tipper vekta til 150 kg:). Bikkja på bilde heter Pluto, en noget variabel og til tider utrent hund med sansen for kvikk-lunsj.

5 kommentarer til «Elgjakta 2009 ferdig»

  1. Syntes kanskje at pluto fortjener litt skryt etter de to siste jakthelgene, han finner elg når den er inne i terrenget. Men ellers var det en temmlig presis beskrivelse…

  2. ja enten er vekta stilt inn eller så er det noen som har alt for mye tro på sin evne til å tippe vekt, mens vi andre som har hørt på vekt tippinga til denne jegeren vet av erfaring at det er mange skudd i blinde.. enig i god avskyting i år. dritt at ikke jeg skøyt noen av dem men får satse på rådyr,villsvin og hjort. ser for meg store sjanser for å få skutt et vilt til i år

  3. nå ble jeg nesten redd, har Emil trua???? Har den ekte emil blitt bortført av små grønne menn eller har han rett og slett for mye fritid?

Det er stengt for kommentarer.