Rolig måned

Desember har värt helt rolig hva angår jakt. I går kveld så jeg en hare over veien, men ellers er det lite å se. For å holde jaktlysten ved live ble to filmer fra jaktwebben.com (Mikael Tham) bestilt. Disse er sett igjennom en förste gang (på en nyinnkjöpt flat en) og jaktlysten bobler. Mikael Tham leverer en super film om drevjakt på villsvin og hjort. Mange spennende scener og bra kommentarer. Dette er drevjakter som frister. Også filmen Svensk dovviltsjakt nr 1 anbefales, med mye action og flotte dyr. Nå sitter jeg egentlig bare å venter på at börsen skal fortsette stige, og således öke sjansene for en jakt tidlig i 2010. Ny frys/kjöl må jo fylles med kjött for at familien skal overleve vinteren:). So come on Qec..
NB! Spurs fortsetter sin fine sesong og knuste Man City 3-0. Champions League er fortsatt innen rekkevidde.

3 kommentarer til «Rolig måned»

Det er stengt for kommentarer.