Fremtidens håp..

.. sitter å ser litt engstlig inn i sitt nye hjem. Mesterskyttern har investert i fremtiden og sammen blir de nok en dødlig kombinasjon, hvis ikke mesterskyttern setter seg i en nærliggende garasje og drikker kaffe!!! Blir uansett spennende å følge denne og rådyrene rundt huset blir fine å spore på. Ypperlig jaktterreng i nordvest Finland tilbys for opptrening på hare.
Bilde av rådyret (uten pels) fra helgen i Sverige. Ser vel ikke så veldig godt hvor skuddene traff. Men et høyt rett over frambeina og et midt på dyret i ryggen. En liten blink på langt hold, og er fornøyd med treffene.
Lite jakt resten av året for meg, satser på et par blinkskudd i aksjemarkedet og en tur til utlandet neste år. Tyskland, Ungarn og Afrika står øverst på ønskelisten. Sverige vil vel igjen bli avlagt et besøk, men har skuffet flere ganger nå.

6 kommentarer til «Fremtidens håp..»

  1. fornuftig å sitte i en garasje og drikke kaffe for å vente på losen som gikk veldig bra idag også men på naboens. jeg reiste på post igjen og det kom rådyr men for dårlig tid så det lever fortsatt. mens de som ikke drakk kaffe var så lite skjerpa at rådyret gikk rett forbi uten å bli sett. zita lover faktisk veldig godt før de siste 2 helgene

  2. blei litt paff når bikkja kom i los framafor meg ja, men eg holdt meg ihvertfall på skauen under jakten… "mesterskytteren" er ikke like skarp som tidligere i sesongen, har det vært flaks? Trur zita merker presset….

  3. men du kunne like godt sittet hjemme å laget dorull nisser. klage på andre når du selv sitter og glaner mot himmelen. flest skutt dyr i år igjen, selvfølgelig er det litt flaks men,år etter år, tilslutt blir vel "flaks" til dyktighet

  4. Antall dyr bør vel ikke diskuteres så høyt før året er ferdig:) Tenkte på at du burde ha en egen blogg om Rattata, event at jeg gir deg muligheten på denne sida?? Moro å følge den lille tassen…

  5. blir moro med egen hund ja. den har gått fra å være en stusselig hund som satt i gangen til å bli skikkelig husvarm. det betyr å gnage på alt mulig og herje med jonathan. den liker fortsatt dårlig å ut i regnet men det kommer vel etter vært.

Det er stengt for kommentarer.