Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Spekepølser – JaktAsle Bloggen

Spekepølser

Det planlegges å lage egne spekepølser av mufflon i helga, har endel malt kjøtt i en fryser og tilsetter litt spekk, krydder, salt. Putter blandingen i tarmer, henger til modning og håper det beste! Et hav av oppskrifter «der ute», så mye å velge mellom. Blir å satse på en blanding med ca 20-30% spekk i mufflondeigen, pepper, salt, muskat og cheyennepepper. Deretter blir det å henge til tørk, først i kjeller med vifte og deretter i friluft. Burde være modne sånn rundt regnet midt i april. Mulig det blir en testpølse med skikkelig galtekjøtt og en med elg når man først er igang. I tillegg skal det vurderes om det blir «fenalår».
Aktiv jakt er laber om dagen, men snart er det jo 16. april og vildsvin jakt!! Kanskje børsa må pusses litt på i helga også, og hvem vet om det dukker opp en kråke på hold. Eksakt oppskrift og bilder kommer, mens testresultatene først foreligger om et par måneder.