Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Dagen før dagen – JaktAsle Bloggen

Dagen før dagen

Mer spennende enn juleaften i morgen, årets første villsvinjakt. Våpenet er deklarert, batteriene til lampene ladet, sekken pakket og troen er på topp – som vanlig. Etter en mislykket tur i beverskogen er revasjelysten sterk. Kikkerten måtte stilles ned 15 knepp og 5 mot høyre. Fikk skutt litt flere skudd enn planlagt og det gjør nok bare godt. Det blir en lang kjøretur i morgen, men ser at det mørkner ordentlig først nå. Har derfor god tid, og satser på at jeg på denne tiden i morgen holder pusten i åndeløs spenning etter å ha hørt en kvist knekke. Et grynt og tassing på skogbunn varsler at grisene er på gang….. Trua er som vanlig alltid på topp. Blir uansett gøy å komme igang, blir nok lenge til neste jakt.
Ellers må det nevnes at Spurs fortsetter den gode sesongen og vant en fortjent seier over Arsenal. En keeper i verdensklasse og Premier Leagues beste sentrale midtbane og midtstopper, medførte full kontroll bakover. Giftige angrep med løpsvillige kanter, selv med en av verdens beste vinger på skadelista. Fjerdeplassen er fortsatt mulig, alt er opp til dem selv når dem møter City i avgjørende kamp.
Håper det kommer oppdateringer i morgen med bilder av en søt liten død gris……