Villsvin

En god start på årets jakt, nå også med tellende resultat. En flott galt! på drøye 32 kilo passad falt på stedet for en særdeles velrettet 30-06 norma nosler kl 02 presis. Fem gris i full fart frem mot åtlen mye bråk og tull.. Ventet et par minutter før det lyset ble tent, de rykket til men ble værende. Dårlig batteri medførte en 5-6 re-tenninger, og endelig var valget tatt. Den minste i flokken. Pang rett ned og grisen hyle….. Var kortversjon, sett elg rådyr og dov også på et flott terreng.  Bilder følger….. NB! Betene var litt under cm synlig..

Mobile email powered by Nokia Intellisync

2 kommentarer til «Villsvin»

  1. jaktlysten dempes ikke.. Bare øker.. Godt med et døgn til. Blir en spasertur etterhvert nå for å myke opp. Bare to pissinger i løpet at natta. Rekord .. Mvh Jaktasle

Det er stengt for kommentarer.