Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 «D myssær a hjort» – JaktAsle Bloggen

«D myssær a hjort»

Et relativt lokalt uttrykk, men gir godt uttrykk for aha-opplevelsen etter kamera ble satt ut i terrenget. Bestanden er nok i kraftig ökning men jeg hadde ikke trodde det var så mye hjort. Uke 31 på Jaktboss-1 og det har värt minst tre ulike hjorter, og totalt er det på begge kamera foreviget minst 8 ulike. På Jaktasle-1 hadde det kun värt en pinntjur på besök, legger skylden på varmen – men nå var det mer vann i skogen ifölge de trofaste korthentere. Her en mindre hjort med en beundrer i skyggen.

En liten rovfugl var også på besök, jeg tipper på vepsevåk/bivråk. Men ikke lett å si…

Helgen har värt tilbragt ved Östersjöens bredd og det var riktig bra abborbett fra kl 21 til 23. Störste abbor var störrelse Crocs 36.

Vi fikk også en hork/gärs som vi kastet til måkene. Fikk et bilde også når måken forsynte seg. Fint triks med risiko for nakkesleng.

Fikk oppleve både torden og skyfri himmel. Mest action i skylaget för tordenväret.
Det er også dagen för dagen for rådyrjegere. Emil rapporterer om god jaktlyst og mms av nyskutt råbukk för jeg er våknet mottas gjerne!!!

7 kommentarer til ««D myssær a hjort»»

  1. Lykke til Emil, spar noen til Jaktboss og ikke minst Rattata!!! Selv var jeg å skjöt litt idag, og det gikk "hyfsat". 70 av 100 poeng, fire stående og seks mot löpende elg på 75 meter. Fornöyd.

Det er stengt for kommentarer.