Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Dov i Karlskoga – JaktAsle Bloggen

Dov i Karlskoga

Kjøre bil er ikke akkurat min favoritt aktivitet, men det blir til tider lengre reiser i bil. Det er nesten like mye spaning av jordekanter som konsentrasjon på trafikken. I dag fikk jeg min «belønning». Kjørte gjennom hele Sverige (fra Stockholm til Oslo) og omtrent midtveis så jeg noe uvanlig i vegkanten:

Det var vel en stor dovhjort??? Snur i nærmeste rundkjøring og tilbake. Jepp… To fullskovler ligger å nyter solen kanskje 20 meter fra veien. Det er ganske mye trafikk til å være en søndag, men det er jo også E18. Det blir et par «runder» i forsøk på å få nok tid til å ta et greit bilde. Lykkes ihvertfall å få tatt bilde av den ene, den andre ligger bak. Ikke akkurat «sløve i skyggen», men sløve i solen!!Syntes den virker stor og kraftig. Litt merkelig at dem ligger så nære veien, nesten midt i Karlskoga. Trodde ikke det var så mye dov i dette området heller. Uansett gjorde at turen ble mye bedre. Kun en håndfull rådyr å se.