Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Sako Vixen .222 – JaktAsle Bloggen

Sako Vixen .222

Da er prosessen satt igang, levert söknad om vapenförvärvstillstånd for et kaliber 222 gevär. Sett på flere aktuelle Sako Vixen siste dagene, både i Sverige og Finland. Billigere i Sverige, men da tilkommer jo export og import avgifter. Tilstanden er vel klar om ca en uke, og da går bestillingen. Blir et supert gevär for rev og rådyrjakt. Kikkertsikte blir det etterhvert også, det som frister mest er en Trijicon 5-20×50. I USA er det halve prisen ifht her i Norden.

Ikke det mest spennende kaliber, men passer i mitt våpenskap sammen med 30-06. Noen Mauser M03 blir det ikke på en stund. Prisen er litt for dröy, men en vakker dag!! Sako Vixen er jo desssuten et ypperlig utgangspunkt for modifisering til diverse andre kaliber fra 6 mm og nedover.

Har ikke blitt noen jakt i det siste, regelmessig snöfall gir håplöse forhold for lokkejakt. Neste helg står imidlertid landet i midten (Sverige) for tur, håper det er liv på vildsvin åtlene da. Denne helgen blir det bilkjöring og ventan på bilde fra pelsjeger’n Emil.