Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Trijicon montert – JaktAsle Bloggen

Trijicon montert

Da var Trijicon endelig montert på Vixen og alt er klart for testskyting. Blir nok tirsdag, og da håper jeg det ikke blåser så mye som idag. Mausern har fått tilbake sin Zeiss, som må skytes inn för vildsvina i Skåne skal få besök.

Trijiconen er ca en tomme lengre enn Zeissen, og med 5 cm solskydd blir den lang.

Ellers er det siste planleggingsdag för byggstart på hundgården. Litt usikker hvor jeg skal ha den enda, da opprinnelig plass er litt mye i skyggen. Ny plassering krever bygging av frittstående hundhus og har derfor fått litt ekspertråd på telefonen om bygging dette.

Andersjakt.se er en blogg jeg besöker endel og som anbefales. I dag blant annet link til artikkel i svenske media som viser at antall ulv i Sverige begynner å bli for höyt. Blir intressant å fölge utviklingen her og hvorvidt dette medförer endringer i rovdyrpolitikken, både i Sverige og Norge.

5 kommentarer til «Trijicon montert»

  1. Hej Asle riktigt tråkigt med vargarna här nu 🙁 Men det jag ville säga är att Trijicon är ett riktigt bra kikarsikte min svåger har ett och är super nöjd med det..

  2. en svensk rapport om norsk ulv sier at vi burde ha 500 ulv for å ha en leve dyktig stamme. håper alle som ser en ulv har vett nok til å skyte den og grave den ned. en død ulv er en god ulv

  3. Krigstypene tas fram og nye påskeråd gis:) Dobling av antall ulv i Sverige vil före til enda flere oppslag som dette – hva skjer når förste menneske blir bitt?

Det er stengt for kommentarer.