Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Innskyting – JaktAsle Bloggen

Innskyting

Ble innskyting av både Mauser og Vixen idag. Först Mausern som har värt avkledd sitt sikte, litt små justeringer og dermed fint inne. Over til Vixen med nye kikkerten. Var super å skyte med et bitte lite grönt punkt i midten, anbefales. Ble litt skruing för den også var fint inne.
Over til Mausern igjen og aj aj.. var litt mer rekyl i den gitt. Men fikk bekreftet at både 180 og 220 grs Sako Hammerhead gikk likt. Mausern går nesten likt med all ammo, så også disse på 75 meter. Greit å vite.

Forsökte ingen treskuddsserier idag, men skytingen gikk greit. Litt vindkast gjör det heller ikke optimalt med 222an. Trijicon var som sagt superfin å skyte med, og med 20x kan man virkelig finsikte.

Förste vilt med Vixen må forsökes på snart. Mye kajer og måker som flyr rundt på åkerene her for tiden, men mye vind. Kan jo ikke risikere å bomme förste forsöket.

Hundhus bygget er godt igang og kun taket igjen. Har tatt noen bilder under prosessen men tror jeg kun legger ut ferdig resultat. Da skjules de fleste (eventuelle) konstruksjonsfeil. Satser på at kojan ferdigstilles i kveld.

3 kommentarer til «Innskyting»

  1. når kikkerten rekker heilt fram t skiva, e det vel ingen sak å skyte bra… eg har sett 2 rådyr ikveld, så d e nokka igjen.

  2. Lettere når man står närmere skiva ja. Godt Gaupa har noe sommer-snacks! Neida!! får håpe det blir litt å jage på for Rattata i år også. Geit og fjorår killing eller?

  3. d eine va ei voksen geit, d andre veit eg ikkje, vetle sa d va geit, D e blitt sett geit å bukk på vassendjordet, kanskje.

Det er stengt for kommentarer.