Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Rådyr guiding – JaktAsle Bloggen

Rådyr guiding

Hadde den äre å bli guidet frem til rådyr idag. Nesten som å väre i Ungarn med egen PH. Grunneier hadde observert flere rådyr på en närliggende åker, og jeg fikk ta med kamera og bli med idag. Hadde vel ikke de störste forhåpninger, men herlig men en tur i det fine påskeväret. Etter en kort tur på sykkelen ble det guiding langs åkerkanten. Förste stedet var det inget å se, på åkern lengre borte fikk han imidlertid öye på dem. Tre stykk rådyr på matsök en god bit unna.

Kom oss litt närmere tok noen bilder

og enda närmere, men plutselig stakk to av rådyrene. Akkurat når jeg hadde fingern på avtrekkern – på kamera. Vi hadde fin vind så det var ikke oss.

Et rådyr hadde stått igjen og kom i samme spor som de andre på ca 200 meter. Fikk tatt et par bilder av en liten bukk.

Snart kom grunnen til at rådyrene löp, en hadde kommet inn fra andre siden for å se på dyra. Under telefonsamtale med denne ser vi at enda et rådyr står igjen i skogsöya. Fire fine rådyr observert litt för kl 10. En fin start på påskhelgen. Kun utrustet med kamera og ikke tvåtjugotvåan så kom det selvsagt en kråke og satte seg på fint skuddhold..

Til äre for denne lange dag er hundgården ikke bygget på, men i morgen blir den ferdigstilt!

En kommentar til «Rådyr guiding»

  1. Det är roligt att smyga runt i skogen och ta lite kort på djuren också iband 🙂
    Hjortarna är från ett hägn skulle visa barnbarnet dom 🙂

Det er stengt for kommentarer.