Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Luftetur – JaktAsle Bloggen

Luftetur

Ute en spasertur med Albin idag, sterk vind derfor ikke noe jakt. Tok av båndet når vi var litt unna folk og han sökte ut. Koblet og gikk hjemover, fant ut at vi kunne ta en sving utpå en stor åker for å se om det var noe lukt etter felthare. Midt i alt tar Albin avsted i full speed og over steinmur inn i et granholt. Der braker det lös. Der står jeg uten Astro og gevär….
Losen går utpå veien der vi kom, derfor löper jeg litt den veien. Får da se Albin i sivet og deretter ut på veien igjen. Skikkelig mökkete men i full fart langs veien i los. Med vind på minst 15ms hörte jeg kun han litt til, og deretter ble det å vente. Fikk noen til å sjekke om han var ved noen sauer, noe han heldigvis ikke var.
Imidlertid var Albin kommet hjem når hun var tilbake. Har nok loset langs en tursti som går rundt her. Mulig helt over til neste vei og dermed kommet forbi huset på vei tilbake. Tok en god time för jeg fikk höre at han var hjemme, derfor endel dårlige tanker om at han var havnet på en större vei eller satt fast i en myr.
Heldigvis gikk det bra og han fikk også loset litt. Ble en vask på han idag, noe han har blitt vant med og står ganske stille i badkaret.

2 kommentarer til «Luftetur»

  1. Han är ju för söt Albin. Vad skönt att inget hände när du var utan Garmin. Ja det skall blåsa bra här imorgon med så troligtvis blir det inte ut med Ayla som behöver träning. LIte synd men så är det.

Det er stengt for kommentarer.