Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Dårlig vär – JaktAsle Bloggen

Dårlig vär

Ikke noe som heter dårlig vär, bare dårlige klär!! Vel når det gjelder harejakt med unghund så regner jeg mye vind, og särlig i kombinasjon med nattlig regn som dårlig vär. Ingen särlig lukt i skogen idag, men er vel sånn passe fornöyd med Albin sine sök. Dessverre ikke meldt noe särlig bra vär fremover heller, mulig det blir bra tirsdag!

Jaktasle-2 har ikke gitt lyd fra seg på en måned. Nytt sted var ikke noe bra, eventuelt var det satt opp litt galt. Hentet det uansett inn nå og satser på at det settes ut på nytt sted senere i kveld.

«Angrer» på at jeg er på mailliste til jaktarrangör i England. I dag tikket det inn tilbud om cullhunt på dovhjort og muntjac. 250 pund pr dag. Frister stort og satser på tur januar-februar 2013. Selvsagt altfor lenge til…..

4 kommentarer til «Dårlig vär»

Det er stengt for kommentarer.