Mårdhund

-1 grad, litt vind og overskyet.

Har värt nesten 10 cm snö og den smeltet mye tirsdag, men idag kaldt igjen. Derfor en fin sprö skorpe på toppen. Ble en tur med Albin på sök etter rådyr, hare og rev.

Ingen rådyrspor fant jeg rundt Abborviken… Ikke andre synlige spor heller, men Albin fikk fot og såpass bra at det ble litt lyd. Fant ikke ut av det og raste avgårde. Der fant han nedgravde godbiter og mårdhundspor. Ble full los, som gikk avsted en 400 meter. Da tenkte jeg at eneste mulighet var å storme etter!!! Kom inn på 200 meter för Albin plutselig gav opp. Det viste seg at stedet var en steinur igjen….

Ble ikke så mye mer ut av dagen. Albin ca 12 km idag på litt over to timer, dvs et beskjedent snitt på litt over 5 pr time. Harefot går ikke fort, og heller ikke los på mårdhund. Om jeg er sikker på mårdhundlos en annen gang skal jeg väre raskere etter losen – tror nemlig ikke det snur.

2 kommentarer til «Mårdhund»

  1. du får ta på deg løpesko.. men med en far som tok igjen en elg engang så har du vel gener for å ta igjen vilt. eventuelt kjøpe en atv for da kan du kjøre etter.hehe

Det er stengt for kommentarer.