Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Los med Albin – JaktAsle Bloggen

Los med Albin

5 grader, overskyet, noe regn og ganske frisk vind. Generelt vått i skogen.

Ble nytt område med Albin idag, etter tips. Flott område og Albin var veldig ivrig fra start. Sökte på god fot kun 100 meter fra bilen, men sleit litt for å finne ut av det. Vi gikk opp på en liten topp, og der på hvitmosen kom han på het het fot. Det ble uttak og herlig lyd.

Tar avgårde i ok fart, med litt krumspring – altså hare eller rev. Håper det skal snu, men vil fremover og snart hörer jeg ikke Albin lengre. Garmin avslörer at det fortsatt er drev. Når vannkant etterhvert og der blir det stopp. Kun litt leiting för Albin gir opp og returnerer. Ble kun ca 15 minutter, med snitt på ca 6..

Fortsetter videre utover odden. Albin leiter bra men er litt trang i söket, kanskje pga lenge siden vi har värt ute sammen. Albin drar til med et vannvittig opptak og jeg står å dirrer. Perfekt sted for uttak og jeg står ganske så bra. Det blir imidlertid ikke mer av det, så var nok en skogsfugl som letta för nesa hans. Men uhu hvilken lyd….

Finner ganske så ferske rådyrspor langs en ny vei, men ikke så ferske at Albin synes dem er veldig interessante. Blir retur hjem etter nesten 16 km på Albin. Dagens Garmin – los i gult.

En kommentar til «Los med Albin»

Det er stengt for kommentarer.