Oppsummering 2012

Tiden er snart ute for jaktåret 2012, og det er tid for oppsummering.

Året har vært fritt for kemisk fritt for jaktreiser, utover to turer til Jaktboss sitt revir (men det kan vel ikke kalles jaktreiser). Shopping har det vært som vanlig, og største der er kombi med kikkert. Den er jeg meget fornøyd med, selv om det ikke er skutt noe med den heller. Ellers diverse småutstyr.

Et heller magert år utbyttemessig har det vært. En trost i hagen og en liten elgku er beholdningen.

Det har vært ca 45 dager hvor det har vært en eller annen form for jakt. Herav var det fire dager i Norge, og 6 dager på elgjakt i Finland. Et par turer etter reven og en tur etter jerpe, betyr at Albin har fått vært over 30 ganger i skogen i løpet av året.

Det har gitt 10 godkjente loser, 8 miniloser og 6 elgloser. Har ikke vært dyktig nok til å være på rett sted når det gjelder harelosene, mens det på rådyr har vært for lange hold eller feil dyr. Store problemet er og blir at Albin er for løs, men er fantastisk når han får hare/rådyr eller rev på beina. Slår bra ut og jobber selvstendig i skogen. Krysser fingrene for at det blir noen jaktmuligheter med Albin i januar.

For 2013 er det planer om minst en reise til Sverige, forhåpentligvis følger Albin og Rattata med på en snau ukes jakt. Håper det blir muligheter for en reise med vakjakt på villsvin også. Lengre ut i Europa frister, men ikke noe planer pr nå.

Albin går inn i sin 3 sesong til høsten og bør levere på topp. Hvordan footlooosen skal bli bedre har jeg ingen aning om, men håper han lærer at det ikke er noe poeng i lose før det er alvor.

Ellers har jeg kjøpt inn noe Conibear feller som forhåpentligvis kommer ut i skogen, da de er  av liten nytte i garasjen:)

Innkjøp av salong og «jaktbil» står høyt på ønskelista. Uansett skal det skytes mer både med kule og hagle. Skytte må bli bedre.

Godt nytt jaktår !!!!

En kommentar til «Oppsummering 2012»

Det er stengt for kommentarer.