Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Beste jaktmåned – Januar – JaktAsle Bloggen

Beste jaktmåned – Januar

1 plussgrad idag og lett yr. Vekslende vind.

Snöen har synket sammen og det var Albinföre, ingen klibbende snö og snödybde som gikk. Kom ikke avsted för halv ti, men det er jo ganske mörkt for tiden. Lite spor var det i starten og midt i alt kom det superstore snöfnugg. Da så det mörkt ut.

MEN så startet Albin å bjeffe, regnet med at han som vanlig var litt lös. Var innenfor synshold også, så vi tar det lungt. Finner harespor og troen stiger markant. Albin soser omkring og skjäller, lös som vanlig. Sikker avgårde ca 100 meter og når han snur så !!! hmm nå da…. Legger i litt patroner, men vi står å småsnakker litt. Intensiteten er ökende og vi skjönner snart at haren er på beina (tok ca 7 minutter med footlooose) og vi trolig kunne fått den rett i beina om vi holdt munn!! Det tar ca 8 minutter med los för det blir et tap på en vei, etter 5 minutter så finner Albin hvor den har tatt vegen og losen fortsetter på andre siden av vegen. Sirkler tilbake mot vegen og etter nye 7 minutter er det veitap igjen. Dette blir det ikke greie på og vi tar oss til veien.

Albin söker omkring og er ivrig. Etterhvert finner han haresporet igjen, dessverre tar det nesten rett avgårde. Det tar 21 minutter för han tydligvis gir opp og returnerer. Han bruker ikke lang tid på tapet denne gangen.

Garmin bilde

Förste los i gul, blå ring rundt förste tapet. Röd ring rundt siste forsök, ble klippet litt av toppen. Jeg og BT sto ca på rosa merke midt i bilde.

Godkjent av Albin idag, selv om jeg skulle önske han holdt på litt lengre. Problem med veien, kunne blitt bra om han hadde löst det uten at vi måtte bevege oss. Moro med harelos igjen og nå vet vi om en:)

En kommentar til «Beste jaktmåned – Januar»

  1. Kul för er och komma ut. Vi var och kollade till ena jaktmarken idag. Det är ganska mycket vatten överallt i skogen….hmmm vi får se om vi släpper dem. Ayla skall ju helst gå drevprov snarast då vi fick ställa in det 14 dec pga snön….

Det er stengt for kommentarer.