Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Gode minner – JaktAsle Bloggen

Gode minner

Kjenner det kribler litt i kroppen om dagen, 13 dager før avreise til Polen på bukkejakt. Her er min første flotte sekstakker.

Husker situasjonen i jakttårnet på premiæren den 16. august 1993. Blir 20 år siden iår, men husker jeg først så den på andre siden av hogstfeltet. Nervene kom og da klarte jeg å holde igjen skuddet. Fikk den på hold igjen noen minutter senere og da smalt det. Resultatet ble bra med et skudd i nakken. Dagen etter hadde jeg igjen jakthellet med meg og skjøt en ny bukk, denne med et skudd i hjertet. Det skjedde i de dager da JaktAsle var på jakt med bare strømper på føttene. Dette var starten til det som ble min beste sesong på rådyr, regnet i antall fellinger.

Det er bare å håpe at denne vil overskygges av turen til Polen, blir ihvertfall spennende hvilke minner som sitter best om 20 nye år.

NB! Geviret er «kun» 19 cm høyt, men lange tagger og fin perling.

2 kommentarer til «Gode minner»

  1. vinteren 93/ 94 blei både lang, snørik og kald. den betydde slutten på den store fine rådyrstammen me hadde fått…. at gaupa bjynte å komme tebake hjalp heller ikkje. trur nok at me aldri får oppleve så bra rådyrstamme igjen… jaktboss.

Det er stengt for kommentarer.