Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Jaktasle-1 startet opp – JaktAsle Bloggen

Jaktasle-1 startet opp

Endelig er Jaktasle-1 igjen der den hører hjemme, på et tre med en årvåken sensor mot en «hotspot». Ville vært enda heitere om det var saltstein på plass, noe denne slitne karen sørget for.

Har jo vært der noen dager og bilde av et par elger var det. I motsetning til fjoråret på samme tid er det ingen kronvilt, men mye duer. Med salt på plass blir det nok mer trafikk. Noen ser rett inn i kamera med et beende blikk…

Andre viltkamera fanger opp Oslo-ulvene. Og tyder bildene på at tispa er gravid. Fra fylkesmannens kontor varsles det om mulig ferdselforbud i området rundt hiet… hmm i told you so…Med den økningen som blir i ulvestammen i år (over 35 ynglinger x 4 pr kull i Sverige og Norge) tror jeg ulvesonen må gjennom en naturlig utvidelsesprosess. Og for å sikre den naturlige utbredelsen og genetikken så bør det flyes inn et par ulver fra Russland. Eventuelt bør det plasseres ut valper fra en tilfeldig valgt dyrepark, alt for å sikre den naturlige utbredelsen av ekte Skandinavisk ulv.

4 kommentarer til «Jaktasle-1 startet opp»

  1. så du er ute etter å provosere i dag…. virker det. for et tullete oslo utsagn. men så lenge sånne som du får sushi og latte er vel hverdagen prinsesserosa…….

Det er stengt for kommentarer.