Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Söndagstur – JaktAsle Bloggen

Söndagstur

Blev en liten tur med Albin i går. Noen få plusgrader og noe vind.

Med en liten jegerspire med og pågående elgjakt var det en liten halvöy som var målet. Hare har det vært der før. Startet men fot på noe, trolig mårdhund pga mye i vannkant og sivet. Ble ikke noe fart, men litt lyd. Albin tok etterhvert en reell runde på 1,2 km unna uten lyd. Veldig han drar avgårde iblant.

Tilbake på halvøya søker han rundt den uten å finne noe godlukt. Vi hører en annen los og får drukket litt kakao. Tror også rådyrgeita med de tre små har flyttet litt område, da det er lite bilder og jeg så sporene over en vei. Tror dem holder til på en frodig viltåker ikke så langt bak der vi bor. Mulig jeg må teste en tur i morgen eller onsdag. Håper jeg får hentet inn og omplassert Jaktasle-2 iløpet av uka også.

En kommentar til «Söndagstur»

  1. Sambon ska ut med Ayla imorgon då han jobbar hemma denna veckan. Hon löpte ju vid premiären o sedan var det älgjakt.
    Hon skall startas snart på prov o behöver lite träning

Det er stengt for kommentarer.