Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Bil vs rådjur – JaktAsle Bloggen

Bil vs rådjur

Feige lag!!!

Midt på dagen blir jeg med BT ut for å söke etter påkjört rådjur. Ingen eksakt plass å starte fra. Vi söker i gröftene på begge sider av vegen. Finner ikke noe sportegn og Conan viser heller ingen tegn.

Siste forsök skal gjöres langs en bekk. Og da ser BT rådjuret ligger i röret som går under veien. Conan får snusa litt på det. Og etter 5+ timer i gröfta blir det åtepåfyll.

Trist med en stor fin get. Mulig den jeg skjöt et kid av. Så et lite rådyr tideligere på dagen, så mulig det er getkidet som nå er alene.

Morgentur i skogen med Conan også. Og det er litt tungt nå, med dårlig sök og jaktlyst. Spesielt skuffet over det som synes å väre dårlig jaktlyst. Hmmm