Kun uavgjort for Spurs

Birmingham scoret på overtid, Spurs tapte derfor to poeng i kampen om fjerdeplassen. Håpet svinner med et City og et Villa i god form om dagen. Seieren går nok til Chelsea, og i morgen er det oppgjör om 2. plassen. Fortsatt ikke noe bra spill av Tottenham, bare tidvis var pasningsspillet bra – spiller for mye langt. Keane ble byttet inn og viste at han bör holdes på benken. Lennon er fortsatt savnet med sin fart, neste helg venter Aston Villa… Hard kamp.

Har tenkt litt på årets jaktturer også, blir tur til Sverige i april istedet for mai (villsvin) og ca september (dov). Ellers satses det på tur til Ungarn i desember eller januar (hjort, villsvin mm). I tillegg håper jeg det blir litt elg og hjort jakt, rådyrjakt med Rattata samt diverse annen jakt. Bare å håpe at det blir noe bytte også, helst festet til film!!!