Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Generalprøven – JaktAsle Bloggen

Generalprøven

Det hadde kommet 5 cm snø inatt og temperaturen steget fra -9 til -2. Vindstille og overskyet.

Albin har ikke kommet skikkelig til hektene etter turen på mandag enda!!! Vært å frisert potene hos vetrinæren, og fikk rensket bra opp. Har også sydd meg noen egne potesokker i fleece.

Vel vel fant ut at jeg måtte ta en testtur før Sverige turen. Tenkte på et par halvøyer for å ha kontrollen, men isen har lagt seg ogmed ny snø oppå kan det bli kiipt om haren velger istur. Derfor ble det litt mindre gjennomtenkt mål for dagen. En bil på jakt etter spor kjørte mot sted jeg tenkte, derfor snudde jeg og dro til harested. Problemet der er mye skog og dermed lite kontroll på tiden Albin skulle være ute.

På med sokker på alle bein, Jægerens på bakbein og ene frambein. Egenprodusert på andre frambein. Albin slippes løs og tar det relativt forsiktig i starten. Ikke lenge etter ser jeg noe kritthvit bevege seg, kunne vel ikke være Albin??? Nei han er der, snart er han på stedet og verdens herligste lyd kommer…. Uttak på hare ca her

Det går iveg ikke veldig fort, og jeg står på generalpasset!!!! Det runder etter 250 meter og optimismen er stor. Nyter lyden men ser på GPS at det er gått til veien et annet sted, i et kryss. Albin sliter med å finne ut av det. Etter litt frem og tilbake blir det tur langs veien, skit også… Beveger meg mot krysset. Da tar det plutselig av veien og inn i nytt område. Ringer tilbake, og jeg vurdere å flytte meg til åpenbar overgang. Imidlertid losen så nærme at jeg velger å stå.

Losen går over på overgangen og etter litt blir det døtap. Går til overgangen og Albin er på oppnøstingtur på bakspora. Lar han holde på litt (alle sokker er jo fortsatt på!!). Men kobler han etterhvert og tar turen hjem. En okay harelos loggføres. Dagens Garmin bilde, los i gult 38 min (inkludert tapet på vei midt i bilde):

Totalt litt over timen og med beskjedene 5,3 kilometer totalt.

Albin stiller ikke veldig villig opp på foto, mer lysten på å slippe løs igjen. Merk min fine neongrønne sokk!

Albin ser ok ut, selv om ene bakbeine synes sårt. Er veldig usikker før Sverige-turen, men satser på at sokker og litt piller gjør at han holder.

Nå gjenstår det litt produksjon av sokker, innkjøp av elteip og pakking før avreise.

3 kommentarer til «Generalprøven»

  1. Ja, nå nærmer det seg……. Håper Albin blir bra til mandag. Forhåpentligvis mange spennende lukter i de svenske skogene. Jeg er klar for god lyd!!!!!

Det er stengt for kommentarer.