Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Skjev i toppen.. – JaktAsle Bloggen

Skjev i toppen..

Endelig et etterlengtet bilde fra Jaktboss-1, en kronhjort har vist seg frem. Men det er tydligvis starten på hornfelling, litt skjev i toppen. Korrigering… Ser nå på diverse sider at fellingen av gevir på hjort starter i mars-april… Lurer på hvordan dette da har skjedd???? Godt at den er spart og blir nok enda större til neste år. Håper den ikke er skjev ellers, men har fått lagt grunnlaget for en ökt stamme. Minst to hinder som forhåpentligvis bärer genene videre.

Her i Finland har husharen igjen blitt avslört av snöen. Samme rute som i fjor bakom huset, dessverre for den er epleträrne gjerdet inn. Heldigvis finns det noe jordbärgress å spise på. Haren har også hoppet mellom garasjen og huset, rett over «slaskbrunnen». Hvis det blir litt mildere i väret og litt nysnö blir det en sporingsjakt.
Neste uke må Mausern skytes inn på nytt. Nye Sako Hammerhead 11,7 grams kuler er innkjöpt for Ungarn jakta. Iflg mail er det nå lagt ned forbud mot halvautomat på drevjakter i Ungarn, sikkert fornuftig for overivrige skyttere. For egen del synes jeg det går fort nok med gamle Mausern, og vil ikke tenke på hvor mange skudd det kunne blitt med en halvautomat. Nå 40 dager igjen (nei ikke til jul) til Ungarn.

6 kommentarer til «Skjev i toppen..»

  1. Godt det er noen igjen og at dyra kommer tilbake i terrenget… Frykter nok superbikkja og holder seg litt unna:) Ellers fint at hjort kanskje er tatt for elg iblant, vanligvis går det vel helst andre veien.

  2. Var en kamp dem skal vinne. Ikke egne innlegg når Spurs moser lagene som havner på nedre halvdel av tabellen. Grei match av Spurs, men må bedre effektiviteten. Håper dem snart får forsvaret skadefritt (Dawson, King, Woodgate og "Corluka") samt at VdV ikke blir borte lenge. Spennende med trekningen i CL også….

  3. Ingen kommentar frå Jaktboss her…. Heldigvis bra forspent med midtstoppere, men Huddlestone eller Jenas må spille sentral og ikkje Palasios trur eg. Van der Vaart MÅ komme fort tilbake!

Det er stengt for kommentarer.