Albin den löse

Godt å komme seg avgårde til skogs idag med Albin. Fin fin dag med tilnärmet 0 grader, lite vind og blå himmel. Målet for dagen var feltet hvor vi fant så mye hareskit sistgang. Det var godlukt der idag også

Etter en ca 5-10 minutter tar han mer avsted. Grover og ikke så intens i målet, tviler derfor på at det er hare. Enda mer i tvil når det stopper og han nesten står stille en stund. Aner at det er noe annet enn hare og går forsiktig mot stedet, 170 meter unna. Möter Albin etter halve veien, han er på vei tilbake. Vi går sammen videre mot «tapet». Masse hareskit og Albin begynner å stöte igjen, deretter tar det iveg. Igjen uten intensiteten jeg mener han har på hare.

Det drar seg til en vei hvor det igjen blir tap. Albin kommer etterhvert tilbake, jobber litt på tapet men finner ikke ut av det. På vegen finner jeg ingen elgspor eller rådyrspor. Noe annet en klövdyr har det värt, og er vel typisk sted å miste haren.

Blir ikke noe mer greie på det. En flaggspett kommer veldig närme, ellers blir det ikke mer kontakt med dyr idag. Vanskelig denne harejakta!