Harejakt

Endelig en snartur på harejakt igjen. Var litt usikker på Albin sin form, derfor bare planlagt en liten tur ut idag. Antall grader såvidt på plussiden, og noe vind. Fortsatt ingen snö, og haren sitter nok å trykker maks nå i sin hvite vinterdrakt.
Var veldig god fot minst to steder, og Albin stötte som vanlig endel. Fant imidlertid ikke ut av det og vi måtte gjöre hjemmereis uten los. Fant imidlertid et fint nytt sted med mye hareskit i ulike störrelser, noen var også fulle av rim. Hvilke er eldst med eller uten rim?

Albin sökte godt ut idag og var aktiv. Nesten så han lignet en skikkelig jakthund:) da ser jeg bort fra litt rulling i mosen av glede for endelig å väre lös i skogen igjen. Han forsökte også lengere uten å oppsöke meg i mellomtiden enn för. Han hadde fortjent en los idag.

En kommentar til «Harejakt»

Det er stengt for kommentarer.